VILKÅR

Vilkår for handel hos Vinduer24.no

Dette er salgs- og leveringsbetingelser før kjøp gjennom Vinduer24.no.

Vinduer24.no drives av: OSLO BYGG TEKNIKK AS. Org nr 914 731 224 Stålfjæra 14, 0975 Oslo | E-post: info@vinduer24.no

Generelt

Vilkår og betingelser

Kontrakten er bindende ved kjøp av varer på nettstedet, med mindre det er en feil i produktinformasjonen, prisene, bildene eller i bestillingen din, og du som kunde innså eller burde ha innsett at en slik feil eksisterer.

Med forbehold om feil

Vinduer24.no forbeholder seg retten til skrive- og tekniske feil, prisendringer og produksjonsendringer. Vi forbeholder oss også retten til å endre nettstedet uten forvarsel. Bildene av produktene på nettstedet vårt er kun for illustrasjonsformål og kan avvike fra de faktiske produktene.

Levering

Vi forbeholder oss retten til å kansellere bestillingen inntil 24 timer etter at kunden har lagt inn bestillingen av grunnene angitt nedenfor.

1. Fraktkostnaden via Bring er høyere enn det kunden har betalt.

2. Vår vindusleverandør er ikke i stand til å levere vinduer innen 3 uker på grunn av produksjonsavbrudd.

3. Prisen på nettsiden er lavere på grunn av en teknisk feil enn den offisielle prisen i katalogen.

Ordrebekreftelse

Din bestilling bekreftes av oss ved å sende en ordrebekreftelses-e-post. Vi oppfordrer deg til å lese dette nøye og sørge for at alt er som spesifisert. Vinduer24.no er ikke ansvarlig for feil bestillinger, og alle bestillinger levert i samsvar med ordrebekreftelsen anses å være korrekte. Hvis du ikke mottar en ordrebekreftelse, må du sjekke spam først og deretter kontakte oss hvis du ikke har mottatt noe ennå. Garanti PVC-vinduer produsert av Eko-Vindu kjøpt på Vinduer24.no har 5 års garanti hvis bruks- og vedlikeholdsinstruksjonene følges.

Garantien dekker ikke feil forårsaket av:

  • Produkter plassert i et sted der det ikke er egnet.
  • Mangelfullt vedlikehold eller manglende vedlikehold.
  • Feil justering.
  • Eksterne årsaker som kjemikalier, brann etc.
  • Konstruksjonsendringer- og reparasjoner utført av uegnete personer.
  • Feil montasje Mekaniske skader påført etter levering.
  • Slitasje av deler.
  • Termodynamiske fenomener (indre og ytre kondens)
  • Uriktig ventilasjon.
  • Naturkatastrofer

Betalingsbetingelser for Klarna

Ved kortbetalinger må hele beløpet betales før varene legges til, og den avtalte kjøpesummen belastes automatisk betalingskortet ditt i forbindelse med produksjonsstart. Levering Varer som skal produseres (standard). Hjemlevering tar vanligvis PVC vinduer: 2 – 4 uker , Tre vinduer: 4 – 6 uker, etter at du har bestilt standardprodukter. Beregnet med kun virkedager. Vi forbeholder oss forsinkelser i produksjonsprosessen. Varer som skal produseres (spesielle). For spesielle produkter (f.eks. malinger, drikkeglasser, tverrstenger) vil produksjonstiden være 5-8 uker og leveringstiden vil bli tilsvarende lenger. Vi forbeholder oss forsinkelser i produksjonsprosessen.

Levering

Alle produkter bestilt for Vinduer24.no vil bli levert til den angitte adressen. En forutsetning for levering til den angitte adressen er at en stor lastebil kan bevege seg fritt i området. Vi leverer nesten alltid varene i tide, men noen ganger kan force majeure, streiker, lockouter, transportvansker, produksjonsfeil, forsinkelser av råvarer, transportskader og/eller andre uforutsette hendelser som har innflytelse på levering forårsake forsinkelser.

Henting av vinduer

Merk følgende! Etter å ha mottatt en e-post fra oss med beskjed om at vinduene er klare for henting, har du 7 dager for å hente vinduet.

Du må avtale henting først.

Hvis vinduet ikke er hentet innen den tid, vil du bli belastet med en avgift på 150 kr med MVA per lagringsdag.

Hvis du ikke henter vinduet de neste dagene og de totale lagringskostnadene overstiger verdien av bestillingen din, blir varene du har kjøpt selskapets eiendom.

Vi ble dessverre tvunget til å innføre en slik prosedyre på grunn av at kundene blir altfor ofte forsinket når det gjelder henting av varer, og lagerressursene våre er svært begrensede.

Angrerett

Loven om retten til å trekke seg fra kontrakten inneholder unntak for produkter produsert i samsvar med forbrukerens spesifikasjoner. Dette gjelder alle vinduer som er tilgjengelige på nettstedet vårt.

Ved å bestille de produserte varene, samtykker du i omgående produksjon. Feil eller utelatelser Hvis det er feil eller mangler i produktet du mottar, oppfordrer vi deg til å kontakte oss innen 14 dager sammen med dokumentasjon i form av et bilde og/eller video.

Det er imidlertid viktig å først forsikre deg om at produktet har blitt lagret, håndtert og montert trygt. Kontroller også at installasjonen er utført riktig. Besøk nettstedet vårt for mer informasjon: Ved større feil eller mangler vil Vinduer.24 innen rimelig tid korrigere eller levere på nytt den uriktige delen av varene eller redusere prisen hvis dette er mer fordelaktig for begge parter. Kjøperen kommer alltid først!

Hvis kjøperen ikke oppfyller sin del av kontrakten, og det ikke er noen skyld på selgerens side, Vinduer24.no kan vi suspendere varene, kreve oppfyllelse av kontrakten eller kreve opphør av kontrakten.