Smijernsdør

Det flotte produktet ble raskt populært over hele Norge takket være sin funksjonalitet og flotte estetikk. Øk verdien på eiendommen din!

Smijernsdør er for tiden blant favorittkonstruksjonene til arkitekter og designere. Takket være sitt loftsutseende tilføyer de interiøret en unik karakter.

Hvert prosjekt er individuelt og unikt, så etter å ha valgt mønster og farge på stålrammen, kan den matches til enhver type interiør.

Smijernsdør – Bestill Gratis Befaring

Smijernsdør

Smijernsdør –  Foldeler:

Det er en perfekt løsning for de som ønsker å få mer plass eller dele et værelse seg uten å miste følelsen av å ha mye lys og rom.

Vi kan lage faste skillevegger av stålramme, med vanlige en- eller tofløyede dører, eller med en- og tofløyede skyvedører. Rammefarge velges fra RAL-paletten.

Vi leverer sminejrsdør i høy kvalitet, til konkurransedyktig pris, med muligheten for egenmontering med instruks eller for montering av våre montører.

Smijernsdør

HØYEST KVALITET OG FUNKSJONALITET

Metallkonstruksjonsleddene i våre er sveiset sammen for å sikre høyest mulig kvalitet og unngå slitasjeskader. Smijernsvegger er stive og stabile.

Smijernsdør

MINIMALISTISKE, LYSE OG LUFTIGE

Konstruksjonen til smijernsdører er laget av metall med tynnest mulig profiler, noe som gjør at rommet virker større og veggen usynlig. Tynne profiler med transparent glass sørger for maksimal lysgjennomgang, letthet og luftighet.

Smijernsdør – Bestill Gratis Befaring