Tilbud!

Fastkarm vindu PVC

1077.30 kr

Er det ingen vindusstørrelse som passer for deg?
Hva er modulmål?

  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
 • *Bredde Modulmål

  *Høyde Modulmål

  *Glass

  Reset options
BETALING MED KLARNA
 • Visa Card
 • MasterCard

VAREINFO

2 glasspakke U-verdi = 1,0 W/(m2K)
3 glasspakke U-verdi = 0,7 W/(m2K)
Karmdybde 70 mm
System Eko-Vindu
Garanti 5 års garanti

FASTKARM VINDU PVC

Stadig flere kunder velger fastkarm vindu PVC. Deres popularitet er knyttet til økt forespørsel etter store glassflater og ønsket om å få maksimal belysning av huset, mens valget er i stor grad diktert av prisen. Hva bør man vite om fastkarm vinduer PVC? Må vinduer kunne åpnes for å være funksjonelle? Hva er ulemper og fordeler ved fas?

Fastkarm vindu prvc drutexHva karakteriseres Fastkarm vindu PVC av?

Fastkarm vindu PVC har ikke beslag eller håndtak. Vi kan dele dem inn i to typer: glasert i rammen eller glasert i karmen. Den siste typen fastkarm vinduer PVC er mye mer populær. Det gir mulighet for store panoramavinduer. Inntil nylig fungerte sånne vinduer hovedsakelig som butikkvinduer. 

I dag kan PVC fastkarm vindu svært ofte sees i moderne huskonstruksjoner, som en del av et større vindussystem – «komplement» til store, vanlige åpningsvinduer, terrasse- og balkongvinduer. Med disse kan vi nemlig gå ut på terrassen, balkongen eller i hagen, mens fastkam vinduer forblir stasjonære (sjekk også om det er verdt å investere i skyvesystemer hjemme).

 

Hvor monteres fastkarm vindu PVC som oftest?

Fastkarm vinduer PVC bør installeres i godt ventilerte rom eller i værelser utstyrt med mekanisk ventilasjon. Sånne vinduer er som oftest installert i stuer for å ha en ubegrenset utsikt over skjønnheten i landskapet, hagen og naturen. Mange velger også å installere fastkarm vinduer på et stort kjøkken eller i spisestue. Det er hyggelig å tilberede eller spise måltider samtidig som man ser barna som leker i hagen, kattene som ligger på terrassen eller hundene som løper vilt frem og tilbake på eiendommen.

Sjekk også PVC vinduer erfaring >>

Fordeler med fastkarm vinduer PVC

Fastkarmvinduer PVC er ikke begrenset av vekten av glass eller styrken til beslag. Derfor gjør de det mulig å få vakre panoramavinduer som gir fantastisk utsikt over naturlandskapet. De inviterer også enda mer naturlig lys inn i værelset. Det ser ikke bare vakkert ut, men reduserer også energikostnadene knyttet til belysning av huset.

Takket være fastkarm vinduer kan vi også fremheve bygningens moderne form, optisk forstørre rommene de befinner seg i og «åpne» dem til terrassen eller hagen. Den manglende muligheten til å åpne fastkarm vinduer er også en fordel. Når vi designer interiøret, trenger vi ikke å tenke på at vindusrammen må kunne åpnes helt. Det gir oss flere interessante muligheter for å arrangere rommet.

Den største fordelen med fastkarm vindu PVC er utvilsomt deres pris. De kan være flere dusin prosent billigere enn standardvinduer med lignende dimensjoner. Ved investeringer som involverer kjøp av flere vinduer, vil dette ha stor betydning for vår kjøpsbeslutning. Valget av fastkarm vinduer gjør det mulig å få store vinduer til en mye lavere kostnad.

Uten så mange elementer, fastkarm vinduer er også mindre problematiske, de krever ikke så omfattende justering og vedlikehold som standardvinduer, de er vanskeligere å åpne ved bruk av enkelt verktøy (og dermed mer motstandsdyktige mot innbrudd) og eliminerer risikoen for å bli åpnet av små barn. De viser også bedre tetthetsparametere sammenlignet med standardvinduer.

Ulemper ved fastkarm vinduer pvc

Når det gjelder fastkarm vinduer PVC, kan vi nevne to hovedulemper. Den første er manglende evne til å ventilere rommet der de er installert. Derfor er fastkarm vinduer vanligvis en del av et større vindussystem som kan åpnes eller settes på gløtt. Da ser problemet ut til å være minimalisert.

Det andre problemet er å holde fastkarmvinduer PVC rene. Selv om fastkarm vinduer er ganske enkle å vedlikeholde, krever de fortsatt å bli holdt rene. Og det gjelder begge sider. Derfor er det best å installere dem i første etasje eller ved balkonger for å ha lett tilgang til dem. På denne måten vil vi kunne unngå å tilkalle et profesjonelt vindusvaskteam, og slik blir besparelsene værende i lommeboken vår.

 

Du liker kanskje også…

 • Tilbud! -32%

  Kun vipp PVC Vindu

  1584.45 kr
  Velg alternativLoading Done
  -32%
 • Tilbud! -38%

  Tofløyet sidesving med vipp PVC Vindu

  3033.80 kr
  Velg alternativLoading Done
  -38%
 • Tilbud! Drutex vinduer-25%

  Sidesving vindu med vipp PVC

  1590.75 kr
  Velg alternativLoading Done
  -25%
 • Tilbud! -38%

  Tofløyet sidesving med vipp PVC Vindu

  Opprinnelig pris var: 3585.00 kr.Nåværende pris er: 3033.80 kr. (INKL. MVA)
  Legg i handlekurvLoading Done
  -38%