Drutex

De viktigste egenskapene til Drutex plastvinduer

Nå for tiden er det plastvinduer som gir best valuta for pengene blant allment tilgjengelige vindustyper. Drutex PVC-vinduer har en meget god isolasjon, både termisk og akustisk – og dette er en av de viktigste parameterne du må tenke på når du skal velge riktige vinduer. Alle fortjener fred og komfort innenfor husets fire vegger.

Det er konstruksjonen av plastvinduer og vindusprofilen (også kjent som vinduskarmen) som gjør det mulig å oppnå slike gode parametere. Drutex vinduer i plast kjennetegnes av en optimal flerkammerstruktur som er designet med tanke på å få til de beste isolasjonseffektene, samtidig som den har beholdt en klassisk form. Takket være dette var det mulig å oppnå flotte resultater til en rimelig pris. Vinduskonstruksjoner er også utstyrt med innvendige forsterkninger, noe som øker deres styrke og sikkerhet og forlenger vinduenes levetid.

 • -16%
  Fastkarm vindu pvc
  Fastkarm vindu PVC
 • -32%
  Kun vipp PVC Vindu
  Kun vipp PVC Vindu
 • -25%
  Drutex vinduer
  Sidesving vindu med vipp PVC
 • -38%
  Tofløyet sidesving med vipp PVC Vindu
  Tofløyet sidesving med vipp PVC Vindu

Drutex showroom

Drutex

Karakteristikk av PVC-vinduer

PVC-materialet (polyvinylklorid) som brukes til å produsere Drutex plastvinduer er preget av spesielt høy motstand mot atmosfæriske faktorer som nedbør, fuktighet, UV-stråling, samt høye og lave temperaturer. Økt motstand mot UV-stråling garanterer at selv hvite vindusrammer ikke begynner å gulne etter noen år og at de vil beholde sitt opprinnelige utseende i lang tid.

Drutex vinduer har en kammerstruktur, det vil si at vinduskarmer og vindusrammer er laget av et visst antall kammer (vanligvis er det 5 kamre, men avhengig av vindusmodell kan vi også finne 7-kammers vinduer). Et større antall kamre gir bedre termisk og akustisk isolasjon, samt øker styrken og stivheten til strukturen.

Hvordan ta vare på plastvinduer?

Plastvinduer fra Drutex krever ikke spesialisert vedlikehold eller stell (i motsetning til trevinduer). Regelmessig vask og rengjøring er nok til å holde vinduene i perfekt stand. Plastvinduer er veldig enkle å rengjøre – alt smuss kan fjernes ved hjelp av vanlige metoder, uten at du trenger å bruke dedikerte kjemikalier. Det er verdt å ta en titt på hengslene og mekanismene fra tid til annen, og olje dem om nødvendig. Da vil vi sikre langsiktig og komfortabel bruk av vinduene. I motsetning til trevinduer, krever PVC-vinduer ikke oppussing, så de er også billigere å vedlikeholde.

Passer perfekt til prosjektet

PVC er et materiale som kan behandles veldig enkelt. Takket være dette er det mulig å produsere vinduer selv med spesielle, uvanlige former. Dette, kombinert med det brede utvalget av Drutex plastvinduer, sikrer en perfekt match for hver investering. Klassisk hvit vinduskarm? Eller kanskje elegant svart på utsiden, og innsiden i gyllen eik? Alle vil finne noe for seg selv blant de rike finérfargene, noe som muliggjør ethvert interiørarrangement.

Rimelig pris på plastvinduer og deres brede tilgjengelighet

Drutex plastvinduer er laget på høyeste nivå, og opprettholder et utmerket pris-kvalitetsforhold. Det er nettop det, i kombinasjon med fordelene presentert ovenfor, som gjør plastvinduer til et så populært produkt. Prisene på Drutex plastvinduer starter fra 78 PLN netto! Vår Drutex vinduskonfigurator lar deg lage perfekte vinduer for en bestemt investering, og presenterer fortløpende det gjeldende pristilbudet for en gitt konfigurasjon. Takket være innovative teknologier og produksjonsautomatisering, leveres Drutex vinduer til og med på 10 dager!

Hva bør man legger merke til når man kjøper vinduer?

Når vi bestemmer oss for å kjøpe vinduer, ønsker vi at det skal være en engangsinvestering som vil vare i mange år. Derfor er det så viktig å ta hensyn til de viktigste konstruksjonselementer.

Vinduer skal ha flere kamre. Det er kamrene (eller rettere sagt luften inne) som er ansvarlige for isolering, avlaster strukturen og øker stivheten. Profilene som brukes i Drutex plastvinduer har 5 og 7 kamre, og rammene er kun laget av primærmateriale i klasse A.

Avhengig av våre behov, bør måten vinduene fungerer på velges hensiktsmessig: om de kun skal åpnes, vippes, ikke ha muligheten for å åpnes eller muliggjøre flerdimensjonale operasjoner, som tilt- og svingposisjon.

Gode ​​vinduer er trygge vinduer. Derfor bør man være oppmerksom på å velge passende beslag og håndtak. Drutex sitt tilbud inkluderer mange alternativer som øker sikkerheten, for eksempel tyverisystemer utstyrt med fire eller åtte sikringer og med blokkering av feil rammeposisjon samt med en anti-boreskive under håndtaket. Vanlige Drutex plastvinduer inkluderer MACO MULTI MATIC KS-beslag med to tyverisikringer.

I PVC-vinduer kan vi bruke innglassing med inntil 40 milimeters tykkelse, mens i treglasspakninger kan tykkelsen være til og med opptil 48 mm. Produsenten tillater bruk av glass med økt akustisk isolasjon, herdet glass, trygt glass, anti-innbruddsglass, glass med ornament eller solbeskyttende glass.

Vinduer24 – vi er representanter for Drutex-produkter i Norge.

Til stede på showroomet vårt kan du selv legge merke til kvaliteten på vinduer, terrassedører og andre produkter fra Drutex.

Flere ganger i måneden starter transporten av vinduer fra lageret i Polen til vårt lager og showroom i Oslo.

Se flere varer fra Drutex.

 • -16%
  Fastkarm vindu pvc
  Fastkarm vindu PVC
 • -32%
  Kun vipp PVC Vindu
  Kun vipp PVC Vindu
 • -25%
  Drutex vinduer
  Sidesving vindu med vipp PVC
 • -38%
  Tofløyet sidesving med vipp PVC Vindu
  Tofløyet sidesving med vipp PVC Vindu