Drutex vindu – priser, meninger, populære varer og interessante modeller 

Drutex vindu er produkter av meget god kvalitet og funksjonalitet. Selskapet produserer blant annet PVC vinduer, tre vinduer, tre-alu vinduer og aluminiumsvinduer.

Drutex er et selskap som har vært på markedet siden 1985. Det startet sin virksomhet med produksjon av gjerdenett, og i årene etter ble produksjonen av andre artikler laget av metalltråd, spiker og metalltakstein lansert. I 1994 startet selskapet produksjon av dør og vinduer, noe som det har drevet med til dags dato.Sjekk også:

7 enkle grunner til å velge Drutex vindu

Prisene på Drutex-vinduer

 • -16%
  Fastkarm vindu pvc
  Fastkarm vindu PVC
  Produkt på salg
  1026.00 kr
 • -32%
  Kun vipp PVC Vindu
  Kun vipp PVC Vindu
  Produkt på salg
  1509.00 kr
 • -25%
  Drutex vinduer
  Sidesving vindu med vipp PVC
  Produkt på salg
  1515.00 kr
 • -38%
  Tofløyet sidesving med vipp PVC Vindu
  Tofløyet sidesving med vipp PVC Vindu
  Produkt på salg
  2758.00 kr

Drutex beskriver seg selv som «den største produsenten av plastvinduer og -dører i Europa». I 2013 hadde Drutex vindu en omsetning på cirka 120 millioner euro, 51 prosent av dem ble eksportert. 70 prosent av eksporten gikk til Tyskland, de resterende 30 prosentene til andre land. Wikipedia.

Blant Drutex sine produkter er det verdt å legge merke til trefeltsvinduer, balkongdører, terrassesystemer, energisparende vinduer og passive vinduer. Som en anerkjent produsent av plast-, aluminiums- og trevinduer får Drutex vindu veldig gode kommentarer og anmeldelser.

Presentasjonen til Drutex vindu

Drutex vindu offisiell video

7 enkle grunner til å velge Drutex vindu

 • Vinduer har svært gode varmeisolasjonsegenskaper
 • PCV vinduer er sterke og ganske holdbare
 • Vinduer er preget av høy mekanisk styrke og motstand mot skadelige eksterne faktorer – atmosfæriske, biologiske eller til og med kjemiske
 • Billigere enn trevinduer
 • Raskt frakt
 • Vedlikeholdsfrie vinduer 
 • Drutex merke. Et stort selskap anerkjent i verden.

Prisene på Drutex vindu

Prisene på Drutex-vinduer er ganske forskjellige og avhenger av ulike faktorer. Prisen på Drutex-vinduer eravhengig blant annet av slike parametere som dimensjonene til disse vinduene, materialet de er laget av og andre viktige egenskaper.

Prisen på et enkelt vindu fra dette firmaet varierer fra rundt 800 NOK til 2000 NOK.

Prisen på Drutex-vinduer med vanlige dimensjoner og parametere for hele leiligheten begynner fra ca. 40 000 NOK.

Drutex-vinduer – de mest interessante modellene 

IGLO 5 Classic

Et godt forslag for Drutex-plastvinduer er IGLO5 Classic-serien. Disse vinduene er preget av utmerkede termiske isolasjonsparametere. Vinduskarmer og vindusrammer har fem kamre og monteringsdybden er på 70 mm. De har en glasstykkelse på opptil 40 mm. Standardglassenhet i disse vinduene har enkeltkammer med en utmerket penetrasjonskoeffisient. Det er også mulig å bruke en trippel-glass pakke.

IGLO Energy Classic

Et annet tilbud fra Drutex er vinduer i IGLO Energy Classic-serien. Disse vinduene har et moderne design, høy energieffektivitet og innovativ teknologi. Vinduskarmer og vindusrammer har syv kamre og monteringsdybden er på 82 mm. Vinduer i IGLO Energy Classic-serien har en maksimal glasstykkelse på 48 mm. De er vanligvis tilgjengelige i en trippel-glass-pakke.

I tillegg er det mulig å bruke en fire-glass pakke fylt med krypton. Andre valgfrie versjoner tilbyr sikring mot innbrudd, sikkerhetsglass, herdede glass, solskjerming, ornamenter og glass med økt akustisk isolasjon.

Eventuelt kan man bruke glass med økt akustisk isolasjon, herdede glass eller glass med sikring mot innbrudd.

IGLO Light

PVC Drutex IGLO Light Drutex-vinduer i denne serien kjennetegnes av et moderne design, de slipper inn mye dagslys. I tillegg har de utmerkede parametere for energieffektivitet, luftpermeabilitet, vann- og vindmotstand. Disse vinduene har en vinduskarm med fem kamre og en ramme med en monteringsdybde som utgjør 70 mm (på både ramme og karm).

De har en bevegelig stolpe som er 32% smalere. Glasstykkelse er opptil 36 mm. Glassenheten har ett kammer. Beslagene har to tyverisikringer, samt lineære fordypninger på spanjoletter.

Drutex vindu

Vinduer24 – vi er representanter for Drutex-produkter i Norge.

Til stede på showroomet vårt kan du selv legge merke til kvaliteten på vinduer, terrassedører og andre produkter fra Drutex.

Flere ganger i måneden starter transporten av vinduer fra lageret i Polen til vårt lager og showroom i Oslo.

Se flere varer fra Drutex.

 • -16%
  Fastkarm vindu pvc
  Fastkarm vindu PVC
  Produkt på salg
  1026.00 kr
 • -32%
  Kun vipp PVC Vindu
  Kun vipp PVC Vindu
  Produkt på salg
  1509.00 kr
 • -25%
  Drutex vinduer
  Sidesving vindu med vipp PVC
  Produkt på salg
  1515.00 kr
 • -38%
  Tofløyet sidesving med vipp PVC Vindu
  Tofløyet sidesving med vipp PVC Vindu
  Produkt på salg
  2758.00 kr